martes, 1 de febrero de 2011

Beber en negro

Este año, BCNegra propone un un juego gastronómico. En varios restaurantes de la ciudad se sirven menús y bebidas especiales inspirados en los detectives protagonistas de los libros más famosos. 
En Gimlet (Santaló, 46) preparan el Cóctel Gimlet, muy apreciado por Phil Marlowe (sacado del imaginario de Raymond Chandler) cuando no se ponía ciego de bourbon. 


Gimlet


Ingredientes: 
2,5 cl de ginebra
2.5 cl de lima
corteza de limón

2 comentarios:

  1. Actualment estic llegint una novel·la policíaca de Ian Rankin. M'agrada el seu personatge de l'inspector Rebus. La cultura del beure està present en totes les pàgines al estar ambientat en Escòcia, i tant el protagonista com la seva companya d'aventures Siobhan Clarke es troben capítol rere capítol en pubs on desgranen els avanços de les seves investigacions o citen a testimonis i sospitosos per indagar entre copa i copa.
    Aquesta mena d'ambients sempre van lligats al gènere. :D

    ResponderEliminar
  2. Una companya de feina m'ha recomanat fervorosament Ian Rankin. I ella s'ha llegit quasi tota la nonvel·la negra que existeix. Ahir vaig a anar a la biblioteca a agafar Black & Blue. Ja et diré si te la recomano. Si t'interessa el gènere negre m'ha dit que Fred Vargas també li agrada molt. És una escriptora francesa, tot i que es veu que o t'encanten les seves històries o les odies.
    I tens raó, sembla que l'alcohol sigue la vertadera essència de la novel·la negra.

    ResponderEliminar